/maistua,

tuntua jollekin/

Kauniisti suunnitellut materiaalit herättävät kiinnostusta ja sykähdyttävät. Ne ovat yksinkertaisia, oivaltavia ja luovat tilaa tulla näkyväksi itsenään. Ne auttavat jäsentämään asioita, sekä jäävät mieleen kutittelemaan.

Suunnittelussani yhdistyvät asiakkaan tarpeet ja kykyni muotoilla asiat ymmärrettävästi ja kokemuksellisuuden kautta. Yksinkertaiset kuvitukset ja tekstit antavat tilaa tunnustella asioita keholla, mielellä ja sydämellä. 

Luon kokemuksellisia työkirjoja ja yksittäisiä materiaaleja käyttettäväksi sekä digitaalisesti että perinteisesti. Työskentelet sitten itsesi kanssa, ohjaat rymiä, yksilöitä tai tuet terapeuttisia prosesseja, voin auttaa sinua luomaan juuri sinun tarpeisiisi sopivia materiaaleja.

Lataa kokeiluun materiaaleja alta ja leiki 🙂 tai ota suoraan yhteyttä

Yksinkertaiset visualisoinnit herättävät kiinnostusta ja auttavat sisäistämään laajojakin kokonaisuuksia. 

Kuvitan ja rakennan kaavioita sekä teen kuvituksia luentoihin, esitelmiin, kirjoihin, kortteihin, nettisivuille tai vaikka huonetauluksi. Voin myös suunnitella logot, käyntikortit ja muut markkinointimateriaalit tarpeittenne mukaan.

   Ota yhteyttä  ja kesukustellaan!

Haluaisitko opettaa asioita kokemuksellisemmin tai kaipaatko ideoita sopivien harjoitusten kehitäämiseksi?  

Kokemuksellinen ymmärtäminen laskeutuu usein syvemmälle meihin, kuin mielen tasolle jäävät. Sisäistettynä monilla oivalluksilla on kauaskantoisemmat vaikutukset, koska ne laskeutuvat myös arkielämän konkretiaan. Uudet laatikot sekä yllättävät näkökulmat on myös helpompi ottaa vastaan uteliaisuudella, jos ne heräävät omasta kokemuksesta käsin sen sijaan, että ne tarjoiltaisiin meille valmiiksi pureskeltuina. 

Suunnittelen harjoituksia ja opetuskokonaisuuksia tarpeittesi mukaan tai voimme ideoida ja rakentaa kokonaisuutta yhdessä.

   Kerro minulle, mitä juuri               sinä kaipaat.

hinnoittelu

Tuntiperusteinen laskutus 
65e/ tunti

Materiaalipankista 
35e/ sivu tai sopimuksen mukaan

Laajemmat kokonaisudet sopimuksen mukaan

Yhteys

jessu @ maikuo.fi

·

Maikuo

·